min vän Ollan

 

kort hår

ja jag har ju faktiskt inte visat hur jag ser ut riktigt i mitt "nya" hår. börjar vänja mig vid det äntligen ..

#shorthair#mynameisJesper


2 glas vin och jag är körd

 
igår var vi även på nån slags museum. "British Music Experience" hette det. det var ett riktigt heaven on earth för mitt musikhjärta. fick se både outfits från Freddie Mercury och the Beatles... inte fy skam med andra ord. Desutom fick Ollan njuta lite genom att sjunga och spela piano inför alla. jag var nog inte den enda som rös... just sayin'.. Apropå musik så frågade Andreas mig idag (vilket är lärarens namn) om vilken musik jag verkligen avskyr... och jag kom inte på nåt!! hemskt... men jag satt där och funderade - jag är en riktigt allätare. ena stunden sitter jag och diggar satan till Metallica, medans jag andra stunden kan sitta och gråter en skvätt till One Directions söta låtar... för att sist men inte minst hoppa tills jag kroknar på Swedish House Mafias konsert... vad är min genre??! have no idea. kanske är därför jag såg ut som ett frågetecken och bara fick fram "eaahh" på den frågan imorse.
 
hur som helst. det var en kul upplevelse iallafall. och efter det gick jag och Ollan och turistade tills vi var trötta i både kropp och knopp... fick äntligen se Tower Bridge också! *överlycklig*. det var så otroligt vackert, speciellt igår också när himlen var blå och bara några få moln var synliga... ni anar inte vilken vy det var!! och nej, jag kan fortfarande inte förstå att jag är en Londoner... (vilket för övrigt är mitt nya favoritord)
 
bilder kommer. det funkar inte att lägga in dom just nu bara. ska snart dra oss till Amanda eller tll nån mysig pub. middagen idag blev köttbullar... MUMMA so to speak. jag har förberett ett litet (läs; långt) inlägg från förra veckan med en massa bilder och tjossan + en häääärlig intervju med min roomie.... DET VILL NI INTE MISSA !!
 
 
 

FRIDAY FRIDAY

asså ibland undrar jag. vem är det som kommer från Sverige? vem är mest isbjörn av mig och the londoners? tjaa.. den frågan ställde jag mig ett flertal gånger igår under min hej-vad-lyckligt-lottad-jag-är-som-får-springa-här-löprunda. jag mötte både en och tre personer som sprang runt i korta shorts, t-shirt eller dyl. själv sprang jag med min nyinköpta (och ack så bra) långa träningströja, löparbyxor och hade önskan att mina ögon var täckta av en mössa och händerna likaså. (hmm.. kanske vantar hade varit ett smartare alternativ in this case). mina kära medmänniskor verkade hur som helst inte alltför berörda utav denna kyla. kanske bara jag som är kinkig? förmodligen..
 
idag är det hur som helst fredag. igen. en vecka sen jag satt på ett plan hem till Sverige. äre nån som har tryckt på nån spolningsknapp eller vad är det frågan om? helt sjukt vad tiden går fort. den här veckan har faktiskt inte varit alltför händelserik. kom tillbaka till skolan och fick småpanik över att jag helt plötsligt hade mycket saker att göra. med andra ord så min "nyfunna energi" jag fick i Sverige försvann med vinden ganska snabbt, och de första dagarna ville jag bara gömma mig i ett garage eller så. men jag hittade inget så jag fortsatte kämpa på. nu är det som sagt fredag igen, vilket måste betyda att jag har klarat av den här veckan också? på nåt himla vänster. imorgon kommer mina föräldrar och jag kan knappt bärga mig! ska bli så himla kul och mysigt att få visa dom London. insåg häromdagen att det är första advent och blev lite deppig (julen är en stor grej för mig), men glädjen spred sig lika snabbt ändå när jag insåg att jag faktiskt kommer att få fira den med mina föräldrar ändå. toppen!
 
 
 

BILDBOMB SO TO SPEAK!


surprise

kära läsare!
från den varmasta, käraste delen av mitt hjärta vill jag be så hemskt mycket om ursäkt. jag har ljugit. ja jävlar i min låda vad jag gör för er i ett av de senaste inläggen. det är nära på pinocchio-moment faktiskt... med växande näsa och hela baletten. jag var defenitvt inte i Soho i fredagskväll och skakade rumpa, och tråkigt nog har jag heller inte varit och provjobbat på nåt himla Pret a Manger. nej sanningen är att jag tog mitt pick och pack och åkte till Sverige! jajjemen, hemlandet Svedala fick sig ett besök av en galen och förväntansfull liten myra!
 
det kan ha varit det bästa beslutet jag tagit på mycket länge, att åka hem för att se på Swedish House Mafia och träffa lite nära och kära! allt var ju en enda stor hemlighet så jag har nog aldrig fått så olika många adrenalinkickar under en och samma helg. det var så otroligt roligt att överraska er som jag överraskade, och att se hur glada ni faktiskt verkade bli över att se mig gjorde inte det hela så mycket sämre om man säger så! konserten under lördagskvällen var inte fy skam den heller... minst sagt. för att tala klarspråk så var det bland det bästa och coolaste jag sett och hört. fuck no att dom ska lägga ner - the dudes know their thing !
 
vid just det här laget hade jag en plan att lägga ut en jääävla massa bilder. för tro mig... sånt har jag gått om! men är det nåt som verkligen inte vill samarbeta när jag vill att det ska göra det är internet... och möjligtvis min dator. käraste Sony Vaio - du och jag kommer få en fin fortsatt tid här i London.
 
hur som helst... en toppen helg som gick alldeles för fort mina vänner. men se upp i backen - om 2,5 vecka är jag hemma igen. då är det julmys för heeela slanten!
 
 
 
 
 
 
 
 

korkad

ibland blir jag en fjortonårig fnissig liten tjej igen. som när jag bestämde mig för att följa Danny Saucedo på instagram. jajjemen! däremot - dummaste jag gjort på länge är att även börja följa Eric Segerstedt... varför? jo för den enda jag får upp i huvudet när jag ser hans bilder är min bror.

ni som känner min bror förstår säkert... aaaah saknar min bryyyshh !!!


swedish night

att jag kan säga "idag var jag ute och sprang i Hyde park" gör mig fortfarande lika fascinerad. så jag öppnar med att säga ... "idag var jag ute och sprang i Hyde Park" eller tja, iaf en del av den. Kensington gardens, vid min lilla favoritpöl full med svanar. Och tja.. det var väl inte lika vackert som det brukar med tanke på att det var mörkt. men ändå ... Alltid trevligt att kunna ta sin löprunda i Hyde Park - that could I get used to...

men ja allvarligt.. det var grymt skönt att få röra på mina dvärgben i friska luften. har även varit och kollat in ett nytt gym idag vilket jag förmodligen tänker bli medlem på imorrn eller nästa vecka. det andra har jag skrotat... så känns skönt att ha hittat ett bättre, snyggare och fräschare gym för mindre pengar!! en vacker dag kanske jag tillochmed klampar in och ber om medlemskap på Soho Gyms (vilket är liiite finare, liiite dyrare) men vem vet? efter nyår... ingen som vet vad år 2013 har att erbjuda.

ligger här själv i vår stooora säng. regnet ööööser ner utanför så det dånar på fönsterrutorna. klockan är snart halv två och jag kan inte sova. kanske är det för att det är just så att min kära sambo har lämnat mig i helgen.. hon åkte hem till svedala. fan det känns lite ensamt faktiskt. men jag har trots detta haft en toppenkväll med mandisen. vi käkade köttbullar, potatis och gräddsås... God bless IKEA!!

helgen blir fartfylld. ska ut med några kompisar imorgon. I Soho. har tyvärr aldrig varit där ännu (är så många ställen som jag fortfatabde inte sätt!!!) men vi har lite danskjävlar som vägleder oss. wooopa! nej faktiskt inte.. inget gangnam style. jag ska vara redig imorgon. För på lördag ska jag faktiskt provjobba... AaH wtf?! hihi spännande... det är ett café i närheten där jag bor. Pret a Manger... har börjar blivit ett riktigt favvo-hak. lika poppis som Starbucks... Finns överallt !

jag ska ge er lite bilder från veckan som varit... NÄR min älskade dator väljer att börja samarbeta igen! jag säger det igen.,, Sony Vaio!

puss och kram alla skumbananer!


ingen vanlig onsdag

nix. not a ordinary day today. 21 november 2012. 20121121 (soft datum förresten, bara ettor och tvåor... sicken morgonspekulation). hur som helst...
 
GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG MIN 20-ÅRING!!
 
 
det känns lite konstigt att sitta här i en hård bäddsoffa i London just nu, och faktiskt inte kunna vara med på din dag idag. du fyller ju faktiskt 20!! men jag får försöka ta igen det när jag kommer hem... och jag VET att du kommer få en toppendag tillsammans med de andra där hemma ändå. vill bara att du ska veta att jag tänker på dig! (får be om ursäkt lite för bilderna, men jag glömde att jag inte har så många bilder från våra fina år tillsammans på den här datorn) (och får väl be om ursäkt för att bilderna är åt fel håll..) (och att den där brallan är med på alla bilder, men det kan jag inte göra så mycket åt... är man kamerakåt så är man hihi)
 
hur som helst anna. inser du att jag har varit borta lika längre som du, jag och bralls var tillsammans senast? jisses, tiden går fort iallafall. men vill bara säga att du är en av de personerna från back home som crosses my mind ooofta, och jag saknar dig massor. men samtidigt känns det skönt att veta att du är där när jag kommer hem. dock inte i samma hus som förut, men ändå.. hihi. ta hand om dig hjärtat, jag tänker på dig!
SAKNAR DIG BÄSTASTE

fredagkvällen i bilder

tja.. kort och gott som rubriken säger så tänkte jag bjussa på lite bilder från fredagen. känner mig lite snäll idag. kanske för att jag åt pepparkakor igår? hmm... jag vet syrran - har ju en liten policy att inte äta juligt innan december åtminstone... men ja, det sprack. ooups. sen insåg jag faktiskt - varför vänta? julen är så himla kort ändå, så varför inte dra ut på det liiiiite mer?
 
noooog pratat om julen. herregud, låångt kvar ju! här kommer vår friday night out;
 
 
 

fredagkväll


nu
man får verkligen klappa sig själv på axeln när man gått till gymmet trots att man minutrarna innan hållit på att somna av utmattning på både föreläsning och lektion. men vi pallrade oss dit. och gjorde det bra! dagen till ära provade vi på Soho Gyms, vilket är tar vårt gamla gym.... med HÄSTLÄNGDER. det är så fruktansvärt mycket bättre och jag börjar fundera på om det inte är värt det att betala lite mer för att få ett bra och motiverande gym. får fundera på saken...
 
för tillfället skulle jag döda för lite grönsaker med dip... eller en varm choklad från RC Chocolate i Sigtuna... eller varför inte lite falukorv? neeej.. det är ju faktiskt fredag så en grillad köttbit skulle sitta fint. nej men det blev istället en broccoli/ost-soppa till middag. den var faktiskt ganska god, så jag ska inte klaga... hmm, när jag tänker efter så består 85% av mina inlägg om instick om mat. betyder det att jag älskar mat? eller att jag alltid är hungrig? jisses, både låter ju inte alltför fantastiskt.
 
nu ska jag och Ollan ta en sväng till otroligt mysiga Covent Garden. vi får se vad vi hamnar, men ett café eller pub är väl de alternativen som står på listan. fredagsmys på stan så att säga. imorrn blir det däremot biomys med bland annat den snygga tjejen till vänster (tjejen längst till höger är inte så pjåkig hon heller tihi...). twilight... here we come! mjaaauuu..
 

ingen rubrik

ni vet den där mardrömmen man har att man står i duschen på gymmet och brandlarmet går? ... okej, kanske inte.. men det hände iallafall idag. paniken som uppstod inom mig när jag stod i bara trosor och blött hår och de där jävla sirenerna drog igång. på bara några få sekunde hann jag faktiskt börja inbilla mig att rök sipprade utanför dörren och sprang därför ner med oknäppta byxor, utan skor och håret i troll-mood. och tja, utanför står varenda människa som varit inne på gymmet lugna som små filbunkar. sjääälvklart var detta bara en övning. vad annars lixom? he he he..
 
ja vad ska man säga? dagarna är inte den andra lik här i London... eller det kanske dom är faktiskt? sitter ju faktiskt i min soffa här hemma på bramham gardens, som jag gör varje kväll innan det är dags att sova. huuur som helst så kan jag berätta att i tisdags var jag på "Random Rain Room" tillsammans med Olivia... alltså inte Olivia-Olivia... utan Olivia i min effective writing-klass. mycket olivia på samma gång.. men det var iallafall väldigt kul och sjukt häftigt! i det stora hela kan jag försöka förklara att det är ett stort rum där det regnar, MEN man blir inte blöt. (om man inte gör som oss och springer runt och tar hundrafemtioelva kort) tänkte bjussa på lite bilder om min käraste Vaio tillåter det. efter skolan åkte vi iallafall hem till oss och bakade bullar. hur bra mår man inte när man får göra lite svenska saker? dock hittade vi varken kanel... eller pärlsocker. vafan är det för bullar?? egentligen.. men vi lyckades göra mycket goda vaniljbullar trots detta. och holländska Hanna var överlycklig som fick prova på att baka sina egna bullar. (tror även att hon äääälskade dom)
 
 
det var helt klart en mysig kväll. och tror faktiskt jag åt tre bullar... tänkte att jag faktiskt måste passa på. resten av mina bullar bjöd jag faktiskt ett gäng holländska tjejer & Olivia på dagen efter. känner mig lite snäll, kanske kommer jultomten till mig iår igen?
 
igår så var det skola hela dagen och sen tog jag en mysig fika med fina tjejerna emelie och stephanie. helt allvarligt, emelie åk inte hem i december??! hur ska det gå utan en göteborgare som håller ställningarna? funderar på att stänga igen landvetter så att du inte kan flyga in i staden. jag har kontakter. just sayin'.
 
och ja, idag är det torsdag. igen. 15 november. dagen efter kära mormor fyllt år. osv osv. snart har bannemej det här året gått också. woopa. nej juste, leva i nuet var det ja. dåååå mina kära vänner kan jag meddela att jag idag har gått i skolan, tränat och spenderat lite tid med humle, dumle och... fumle? och ätit en inte alltför bra middag. men vafan, fattig student osv. kan knappt bärga mig tills jag får ta del av mammas mat igen.
(var inte oroliga, jag brukar faktiskt vara ganska duktig att laga mat här... oftast. ja faktiskt. så är det)
 
 
 
 

what is up??

tja tja bloggen!
JessiiieK här! what's up??
 
här in tha hoods rullar allt på. typ. iish. sopdag idag. woopa. osv. funderade på att slänga med OllanP i containern så att det skulle bli lite lugn och ro här på Bramham.. men kände att nä, det är ju jul snart så jag ska väl försöka vara snäll! (har faktiskt redan ätit en och en annan pepparkaka, så jag är på god väg). idag har jag för övrigt mina tigerbrallor på mig, och då är jag ostoppbar.. just sayin'. dock fick jag en liten dipp när jag jessica "skrivARN" karlsson idag fick en kommentar av nya läraren att jag använde ord "som det verkade att ett barn har skrivit". okej, för det första så fick vi typ 30 minuter att skriva något, och ni som känner mig vet att jag behöver typ tre veckor... för att inte överdriva. så mina adjektiv var kanske inte så exklusiva om man säger så. sen menade han förhoppningsvis inget illa... men jag är ju perfektionisten själv så när jag tänkte efter på vad han sa så ... vafan?! (inte för att jag inte håller med honom, jag menar... jag använde ju bara ord som "big" och "good"... flera gånger dessutom he he)

och ja, för övrigt kan jag meddela för er att det var vår nya lärare tycker jag har använt de orden lite för många gånger på 1,5 månad, eller vad säger ni? vet inte riktigt vad jag tycker om honom. men han är nog bra. tar väl däremot för mycket för givet att vi (läs: JAG... för resten av klassen verkar vara stensäkra på allting) kan allting redan. fast det kanske man ska göra på vår nivå? ooups...
 
apropå nåt helt annat så är det bullbak imorgon... woopa gangnam style! kanelbullar MUMMA.jävlar i min låda vad det ska bli gott. när man inte får mammas bullar får man ta till egna knep hi hi.  
 
 
 

fathers' day

 
 
idag vill jag såklart uppmärksamma en enormt viktig person i mitt liv.
självklart pratar jag om min älskade far. ibland kan det behövas en tripp x antal 100 mil bort för att uppskatta sina föräldrar lite extra. men jag kan säga en sak helt klart, utan den här mannen hade jag inte varit den jag är idag. och han tillsammans med den där kvinnan vid hans sida, som på nåt sätt gav mig liv, har gjort alldeles för mycket för mig - som jag är så tacksam över. är kanske inte alltid så bra på att visa det.

hur som helst så saknar jag den här knasiga personen till pappa jag har. helt klart en person som kan ge ett leende på allas läppar. saknar dina dåliga skämt farsan.
 
jag hoppas att du får en fin farsdag tillsammans med alla där hemma, och vill bara att du ska veta att jag tänker på dig! puss och kram, jag älskar dig yooou craazzy man!!
 
xx

den här bilden är relaterad till förra inlägget och det var alltså meningen att den skulle vara där... någonstans


helg

va underbart det är att ligga vaken på natten utav ljudet av regnet som öser ner utanför fönstret... NOT. Tjaaa, man vet aldrig riktigt vad väderguden i London väljer att bidra med för trevligt. hur som helst så känns det som att jag lärt mig sova här. ni som känner mig vet att jag har liiiite svårt att sova länge om morgnarna, oftast. det här är andra helgen i rad då jag slår upp ögonen vid halv elva... jisses vad händer? men det är ju rätt skönt också iåförsig.
 
sååå, nu är det helg igen. tiden går fort mina vänner. gårdagen var iallafall fylld med en massa blandade känslor. hade presentation på morgonen. orkar inte riktigt gå in på detalj, men jag gjorde det och jag är glad att jag har så fina och stöttande vänner nära mig. fick även flera kommentarer från de i klassen vilket värmde enormt. var även skönt att få prata med mamma och att höra min Brallans röst. det var på tok för länge sen! jag orkade iallafall inte vara kvar i skolan efter det så jag drog med hanna och amanda och käkade lite frozen yoghurt. vilket nytt favoritställe säger jag bara..
 
 
på kvällen var det dags att fira Hannahs 20-årsdag. hon fyller nämligen 20 år idag, så igår var vi medbjudna till en privat klubb för att fira henne lite. Fellish och Anna kom hit efter de slutade skolan, så käkade vi lite mat och fixade oss innan vi åkte för att möta upp de andra. måste väl säga att det blev lite krispis stämning i början med oväntade utgifter + otrevlig personal. men över lag var det en rolig kväll, självklart tack vare sällskapet! jag hade dock önskat lite lättare musik, så hade jag kunnat dansa loss rejält. bilder har jag... men dom ligger på kameran. och kameran ligger på mikron. och jag ligger i sängen... så ja, ni kan ju förstå vad jag prioriterar och inte. hi hi.
 
usch va klockan rullar på. nu ska jag slänga mig in i duschen så får vi se vad dagen har att bjuda på idag. kan tyvärr inte kommentera någonting om vädret ännu för... tja, rullgardinerna är nerdragna. helt enkelt. punkt och slut!
 
 
 

update

jag vet, det har varit riktigt dåligt med updates. men trying to live in the moment over here. och försööööker att klara mig igenom dagarna despite our new teacher... I miss that crazy man from Australia. Ross ... what the fuck - why did you leave us?!
 
men hur som helst, ni ska få en liten update. (eller förmodligen blir den ganska lång). börjar lite smått med förra veckan och vad som hände då.
 
onsdag: nuförtiden är onsdagar förbannat underbara... schemat mitt visar 9-18.35 med en halvtimmes lunch, vad sägs? drömmen, HELT KLART! av nån konstig anledning så lyckas dagarna rulla på ändå helt okej. just denna dag avslutades dagen/kvällen hemma hos Emelie och Stephanie. det blev lite mysmiddag med mina två finisar Emelie och Olivia innan Stephanie också kom hem och det blev massa prat och skratt. bland annat visade det sig at Stephanie också är en gammal legend inom handbollen... världen är bra liten! det blev en sen kväll, men det var det värt. man kan behöva lite kvalitetstid med tjejerna mitt i veckan.
 
 
torsdag: som sagt... nytt schema. detta betydde att jag slutade tolv denna dag. chill... men denna dag var lite speciell på alla sätt. jag var nämligen på arbetsintervju efter skolan damdamdaaaa... intervjuer i all ära - inte riktigt det roligaste jag vet. och denna gång även på engelska. men det kändes faktiskt väldigt bra efteråt, och även om jag får jobbet eller ej så fick jag en riktig kick av egoboost utav detta. dagen fortsätte bara bättre och bättre när jag åkte in till stan för att träffa FREJA. hon var nämligen på besök, och sista dagen fick vi äntligen till en date. woopa.. det blev en titt på Victorias Secret och även en mysfika på Starbucks. hur bra? hade energi så det räckte och blev över för hela kvällen efter det!
 
hur söt? meeeeen mina vänner, torsdagen var inte slut där ... icke ska nicke! Robyn-konsert stod på schemat och jävlar i min låda va bra hon är. inte nog med att man blev stolt som en höna över att man var svensk - kvinnan kan vara en av de coolaste och beundransvärda personerna i världen. och ja, det är som alla säger - hon är GRYM live!
 
 
fredag: dagarna i skolan är inte alltid så värda... denna dag var faktiskt ganska ovärd. just because vi hade en lite smått annorlunda lärare (för vår älskade lärare som jag äääälskar var olyckligtvis sjuk). jag drog iallafall och tränade efter skolan, och fick lite endorfiner att dansa. och hörrni, jag har alltid undrat hur folk träffar sina respektive på... gymmet?! - jag menar, man är ju inte det mest charmiga trollet i samlingen när man är på gymmet och bränner lite kalorier. men tamefan, today was the day... dagen då jag blev utbjuden på gymmet. oh my god... inte riktigt vad jag hade tänkt. och defenitivt inte den killen jag hade tänkt heller... men det är ju alltid trevligt? även om han "glömt" att han innan hade bjudit ut amanda. vad är det med dessa britter?
kvällen spenderade jag iallafall med min käraste rumsis, det blidde tacomys och film. bästa
 
lördag: ollan och jag, vi e goda vänner.... och jaa vi tog äntligen vårt förnuft till fånga och tog en promenix till hyde park! vi började i Kensigton Gardens (och efter Annas presentation igår så insåg vi att vi inte har sett nånting av den fina parken). där träffade vi Piff och Puff... och deras 150 närmsta vänner. eller tja, träffade var väl ett starkt ord - vi sprang ifrån dom. ekorrar är fanimej oförutsägbara, och precis som jämförelsen med brittiska och svenska killar så är ekorrarna allt annat än blyga här faktiskt. hej och hå! förutom detta så var det en mysig eftermiddag (men liiite kylig) med hyde park och lite senare även en lunch på Adams Ribs & en varm choklad på ett fik tillsammans med mandisen som tappert hade suttit och pluggat hela dagen. där skildes vi åt med ollan som åkte hem och tog igen sig, och jag och Amanda åkte ut till hennes hoods för att gå till någon park med massvis med andra människor. fick en mysig känsla av valborg/nyår för det vi väntade på var ett hejdundrande fyrverkeri. jävlar i min låda va fint det var! tydligen hade det tagit ett år att fixa... vettesjutton om det var SÅÅÅ bra - men det var utan tvekan spektakulärt!
 
 
 
asså förlåt för den dåliga bildkvalitén... vet inte varför det är så!
 
kan avsluta denna inlägg med vår söndag där vi inte gjorde många knop. det blev en hel del skype (söndagar verkar vara skype-dag... soft). till slut blev jag alldeles för rastlös och drog till gymmet istället. men visst är det okej och ha såna dagar också? även fast man bor i Englands huvudstad...
 
ni får resten av veckan i ett annat inlägg, för tro mig - ni kommer storkna om jag ska skriva mer nu!
PUSS PÅ ER!!
 
 
 

jag kan flyga, jag är inte rädd

jag är lycklig- jag lyckades hitta ett par välbehövliga skor idag. jag är sämst, för att jag inte lyckats blogga om allt jag varit med om den senaste veckan. jag har ångest inför en presentation jag ska göra inför klassen imorgon. men tänk positivt, jag kommer klara det!

annars är this London-style-thing-grejen ganska bra. träffade en efterlängtad tjej idag, och hade lite välbehövlig kvalitetstid för oss båda! (om jag inte lyckas ladda upp bilden så kan jag avslöja att det är Amanda jag menar annars... får ni glömma att jag skrev detta och lista ut det själva hihi) nu är det dags att sluta ögonen, trots att jag är pigg som en lärka. jag lovar, ni ska få en update i helgen... om min Sony Vaio tillåter det vill säga!


rundtur i lägenheten


jag lever

bad update. jag vet. och jag har såååå mycket att berätta. men jag gör det, snart. förhoppningsvis. för nu har jag några timmars plugg framför mig har jag tänkt. (sen vet man ju alltid hur det slutar...) jag har iallafall bunkrat upp med mysfrukost i form av havregrynsgröt med hallonsylt och torkade tranbär. helt okej start på dagen!
 
som sagt, jag har haft en hel del för mig den veckan som varit och jag har massvis med bilder att visa. men innan jag ger er ett så långt inlägg att ni kommer börja fundera på om ni hellre ska hoppa framför tåget än att läsa färdigt det, så kan jag åtminstone berätta om den mysiga (men kalla) gårdagen.
 
 
 

igårkväll var det nämligen dags för julbelysningen på Oxford Street att tändas. så efter en dag med skola och gym så åkte jag, ollan och några härliga tjejer i vår klass in till härliga (men ack så ständigt overcrowded) Oxford Street. dessvärre hade vi tagit fel på tid, så när stunden var inne för the lights att tändas så var varken mina fötter eller händer speciellt glada på mig. trots detta så var det en mysig kväll. det var ett riktigt stort jippo då det var artister som Lawson, Leona Lewis och ingen mindre än Robbie Williams som uppträdde. He's still got it, just sayin'. den sistnämnde var även han som fick äran att push the buttom för att tända alla härliga utsmyckningar på gatan. såååå fint. så nu mina vänner, har julen officiellt kommit hit till London. (6 november... hmm, oklart vad jag tycker om det). och allt som har med jul får mig att vilja åka hem och kramas med nära och kära. men jag ska njuta lite till här i this amazing city innan jag kommer hem. för veckorna rullar på som sjutton här, så innan ni vet ordet av så står Myran på Coop i Märsta igen.
 
 
 
 
 

Robyn

har haft en sjukt bra dag. berättar mer sen. men nu avrundar jag det med lite vardagslyx... det är nämligen dags för konsert !! Robyn intar scenen om någon timma... woop woop! Hur bra?? Och hur svensk känner jag mig inte?? Can't wait!