jag har verkligen lärt mig att älska vår huvudstad




söndagsmys

jag är så trött. känner mig nästan sådär äckligt bakis-mående. vill äta hela tiden och är allmänt slirig. men det kan jag ju verkligen inte vara. drack typ 2 glas vin igår. visserligen har jag inte sovit så djupt, så förmodligen är det därför?
 
hur som helst. söndag är det i alla fall. har inte gjort så mycket idag och det är jag nöjd över. det är så underskattat att bara vara hemma, mysa lite, käka en god frukost och bara njuta av att få vara ledig. jag vaknade upp hos Anna och Malin imorse. idag är ju the day, när Brallan och Veronika åker ut och reser i 2,5 månad. känns lite tungt ändå måste jag säga, men herregud... 2,5 månad går jättefort och snart är min finaste bästis hemma igen. lite mer världsvan än tidigare.
 
den här veckan som varit har varit en riktigt tänkar-vecka. i stor bemärkelse.. mer än vanligt.. so to speak. dels för att jag fått en hel del att tänka på på jobbfronten, och dels för att det kliar i fingarna på mig. kanske ska prova på nåt nytt? spread my wings igen. och en del av mig är så trygg här hemma. på gården. älskade Slåsta. hur kan man egentligen flytta härifrån?
 
vad jag vill hitta på, eller hur jag vill göra det kommer jag nog inte komma underfund med på ett bra tag. jag kom på mig själv här i veckan att tänka tillbaka på gymnasietiden - jag hade i stort sätt aldrig magkatarr. det är bara en gång jag kommer ihåg att jag drabbades av stressmage eller liknande, och det var under den sista månaden i trean. annars... NADA. och nu? jag har haft det säkert 4 gånger på typ 5 veckor... okej? nej jag tror inte det. varför? förmodligen för att jag är så nojjig, och kommer det en chans för mig att ändra på något i livet så blir jag stressad. så ofantligt stressad inombords och i slutändan är det magen som tar stryk av det. märkligt? nja.. det är väl så det är antar jag. i gymnasiet hade man inte de här valmöjligheterna på samma sätt. man visste vad man skulle göra i tre år framåt. gå i skolan, träna, träna, gå i skolan. man hade inte så mycket annat att säga till om. nu är jag istället 21 och allt blir på nåt sätt mycket svårare. hur vet man om man väljer rätt?
 
 
 
 

mind fucked



kanske är det så att det är ödet som härjar. en del av mig tror det.. ska jag bara sitta och vänta tills han där uppe bestämmer det åt mig då? nej fan, på det kommer man ingenstans i livet. 

har inte varit så här mind fucked på länge. en hel del kategorier som snurrar runt där inne. konstigt att man blir tokig. 

vem är du och vad är det du vill mig?


fredag

jag gick upp i ottan idag för att åka till gymmet för ett spinning-pass. det var tungt idag - riktigt tungt. mjölksyra av minsta lilla... det är inte så konstigt iåförsig, eftersom jag hade en match i benen.

jajjemen, igår spelade jag handbollsmatch.. första 'riktig' matchen på 1,5 år. visserligen var inte det här en riktig match heller om man ska vara petig. det var träningsmatch mot Skånela junisar. vi förlorade, men vi spelade ändå bra. i första halvlek åtminstone.. mitt mål för att orka spela längre än vad jag gjort på träningarna. med andra ord, inte lägga ner allt jag har efter att ha sprungit två kontringsruscher... det målet klarade jag ganska bra tycker jag. gjorde även ett mål (på ett skott, det gör mig väl 100%-ig?). trots förlusten, och frustrationen att en gång kunnat springa i 60 min utan problem, så var det kul - otroligt kul! 

och här sitter jag nu.. på min lunchrast på jobbet. Klockan halv 5.. normalt. stänger ikväll så det bli ingen mysfredag för mig inte. imorrn däremot - först en dunderlördag med min bästa på jobbet och sen lördagshejdåmys för brallan och Veronika... usch kommer vara utan bästis länge :( vill inte tänka på det.. 

Här har ni kort på min framtida bästa vän som jag försöker charma mig in hos tihi. 




resfeber

asså skjut mig va jag är nervös!! 
känns nästan som kvällen innan jag skulle flytta till London.. kom igen jessan, get real! du ska bara vara borta i en vecka!! men är för exalterad, jag ska till fucking NEW YORK!! mitt drömresemål, helt klart.. iih ska bli galet kul! 

är annars kanske hög på livet just nu. är taggad på att ta tag i massa saker när jag kommer hem. träning, kost och skolsökande står på agendan. behöver lite mål och liknande att sträva efter! 


pratade med den här tjejen på kvällskvisten. betyder otroligt mycket för mig, det ska gudarna veta! 


SUNDAY FUNDAY...

... kanske inte dag. eller tja, vem vet? det beror på hur man ser det. idag är sista jobbdagen innan lite semeeeester. däremot är det den 6e för den här veckan. kanske inte helt okej att jobba typ 60 timmar iåförsig. samtidigt så har jag inget att gnälla över, och jag behöver alla extra timmar jag kan få.
 
men söndag är det alltså. jag har en liten hatkärlek mot söndagar. vet inte riktigt vad jag tycker om dom faktiskt. som tur är ska jag som sagt ägna dagen åt att jobba så jag behöver inte tänka så mycket mer på det. den här veckan har varit.. tja. stressig och lugn på samma gång. det enda jag har gjort i princip är att jobba och träna. men under all min lediga tid har jag tyvärr haft massvis med saker som måste göras och bli färdiga innan New York på tisdag. jag är fortfarande inte klar med nånting i princip, och är därför lite omedvetet stressad över det. kanske sämsta veckan att jobba såhär mycket? maybe baby, inte mycket man kan göra åt saken såhär i efterhand.
 
i fredagskväll tog jag i alla fall en stund ifrån alla måsten och begav mig först till gymmet med fina Elise (guldstjärna på oss som var där en fredagkväll måste jag säga) och sen mötte vi upp lite folk på O'learys. det är konstigt att jag inte varit på det nyöppnade i Märsta ännu, det var ju sjukt stort och fint. det blev i alla fall lite bowling och allmänt mys med fina vänner. två av mina bästa killkompisar drar till Thailand på tisdag och är borta ända till juni. jag måste säga att jag blev lite sentimental när jag insåg hur länge det är, för det känns som att det är mycket som händer just nu. många åker iväg, man vet inte när dom kommer tillbaka. vi andra här hemma har våra egna liv med jobb och plugg och vem vet var vi alla är om ett halvår? nej usch.. jag är ju så känslig med sånt där så jag tänker inte göra sån stor grej av det just nu. grymt kul för dom att dra till thai just nu i alla fall, och förhoppningsvis kanske vi andra stackare här hemma har en anledning att resa dit nu också hihi.
 
annars då? tja, dygnet har alldeles för få timmar har jag kommit fram till. och hösten har kommit för att stanna. men är inte det lite mysigt? i helgen har jag till och med haft lite cravings efter vintern... och julen... kanske ska stanna där?

och hej där underbara bild som jag av en slump hittade. och hej där underbara vänner. ni är bäst!