lycklig

ord kan inte beskriva just nu hur glad jag är. och samtidigt hur nära till tårar jag har. det är mitt sista dygn i göteborg, och lyckan är total då jag hittils haft en helt underbar helg. jag berättar mer om den i helhet lite senare idag. 
 
min söndag började på bästa sättet ever. fick träffa my long lost twin. min Olivia!! gosh det känns som år och dar sen och såååå mycket minnen sprudlar upp när vi träffas. sitter fortfarande och ler åt hur fantastiskt roligt det var att få hinna mysa lite med henne och hennes två päron, som under tiden i London kändes som mina extraföräldrar helt klart.
 
vi hann bara ses en kort stund, men munnarna gick i ett!
 
den här tjejen. no words needed <3
 
kom precis hem till mitt lägenhetskaos, och sitter och laddar för en heldag med mina finaste Ida och Lovisa. är spänd för vad vi ska hitta på, då jag egentligen inte har den blekaste aning. men det ska bli sååå mysigt och jag är så glad att få en heldag med dom innan det är dags för flytt.. lyckligt lottad helt klart!
 

taggad på nystart

imorgon skriver jag min sista tenta på Göteborgs Universitet. vem vet om det blir fler i framtiden? förmodligen inte på några år iallafall, men man ska aldrig säga aldrig!
 
jag har haft hela dagen på mig att plugga, och vet ni vad? jag har inte pluggat ett skvatt. istället gick jag och tränade imorse. så guld värt - dock var det sjukt tungt efter att ha varit sjuk och efter att tja.. ha varit julledig. well let's be honest. hur mycket man än försöker träna och äta bra under ledigheten så faller man lätt in i den mysiga "julkänslan".. ajjemen, så är det. tur att det är nytt år nu. och att jag börjar bli frisk helt enkelt. finns snart inga bortförklaringar för ett par veckor framöver. ska bara lyckas göra en nedrans tenta, och genomlida ett seminarium. sen är jag bannemej tokledig! (cant wait till helgen, ska få umgås med enbart fina människor jag har fått äran att ha runt mig här i Göteborg!)
 
 
min dag forsatte faktiskt med lite spontan shopping. hehe.. oopus. skulle faktiskt bara kolla att ÖB sålde flyttlådor. råkade bli att jag klev in i lite fler affärer i Nordstan. hehe ojsan! 
är för övrigt toktaggad på Uppsala just nu. gosh ska bli så KUL att få kunna titulera mig som UPPSALA-STUDENT! är inte det kick-ass, så vad är det då? Göteborg i all ära, men tror faktiskt att Uppsala är min stad. fick ett välkomstbrev från faddrarna och glädje spreds i hela kroppen på mig. hur vemodigt det än känns att flytta från Göteborg, så tror jag att jag kommer få det SÅ roligt och framför allt få göra det bästa av min studenttid. precis som jag så länge velat! 
 
 
vill faktiskt bara ta kväll nu. mysa ner mig i sängen med min favoritbok, eller bara stirra på en film. men nä.. klockan är ju bara 5, och känns som att jag borde få LITE vettigt gjort. jag kan inte leva på inställningen om att "jag får en andrachans på den här kursen i Uppsala". ska jag ändå skriva ett prov så ska jag veta vad jag pratar om, punkt slut. Wish me luck!
 

viktor i landslaget osv

jävlar.. får nog säga att detta var den dyraste träningsdagen hittils. och ändå har jag inte rört på mig ett skvatt! skulle nämligen ha en inbokad träningstimme imorse med min kära PT. men feberfrossa och allmänt slirig var jag faktiskt tvungen att boka av - alldeles för sent dock. vilket gjorde att min betalda timme drogs ändå. så ja, får väl stå mitt kast eller nåt. för jag kan ju verkligen hjälpa att jag blivit sjuk. not. 
 
så vad har jag gjort idag? tja.. det är knappt så att jag har dragit upp persiennerna (jorå, på ena fönster gjorde jag det). det verkar ha varit sol ute, men jag har suttit inne och häckat på en stol. framför en dator. pratandes med mig själv (lugn, det ingår i mitt sätt att plugga.. jag har inte blivit galen). och det är till och med så att jag klassar mig blekare än en vampyr just idag. ajjemen. älska tentahetsplugg... man blir så hälsosam av det!
 
nu är klockan dock över sex på kvällen. jag har försökt mig på ett parti bananpannkakor. dock exprimenterade jag lite för mycket denna gång, nåt ägg för lite, lite för mycket kvarg osv osv. så det blev helt enkelt ... en sörja. min middag bestod då istället av müsli med mjölk, och ett halvt äpple. you gotta love it när du inte har speciellt mycket mat hemma, och när du dessutom inte orkar laga något. 
 
om en timme tänker jag hur som helst typ krypa ner under täcket eller nåt. (förhoppningsvis har jag lyckats plugga satan denna timme som är kvar tills dess... troligt?) det är nämligen så att allas våran Viktor spelar med A-landslaget mot Danmark, och jag tänker bannemej sitta bänkad framför min kära Sony Vaio. can't wait tills VM börjar på teve snart btw, shoho vad det ska hejas på Virre15 (som för övrigt numera har nummer 31 i landslaget.. jaja, det får väl gå ändå hihi)
 
Goo Virree!!
 

back in Gbg

och jag inser att jag faktiskt har saknat det. denna älskade stad. jag hann knappt kliva ur tåget och känna västkustdoften innan jag kände att det faktiskt är skönt att vara här. älskade göteborg, du kommer då alltid ligga mig varmt om hjärtat!
 
klockan är strax efter nio, ljusen är tända och plugget går ganska bra för övrigt. året har börjat bra. (förutom att jag blivit tokförkyld och har ett berg av plugg) men jag är glad som en lärka. jag sa ju att en extra dag för att rehabilitera bort 2014 var precis vad jag behövde. nu ska jag bara bli helt frisk, och klara av både tenta och seminarium så kommer jag bli sådär odödlig igen! can't wait. 
 
för övrigt tänkte jag spela av min sista handbollsmatch på länge, nu i veckan. jag kommer på riktigt, med handen på hjärtat, sakna dom där galna göteborgarna till handbollsspelare. eller mest av allt kommer jag sakna mina kära vänner. personer som har kommit att ligga mig varmt om hjärtat väldigt fort. men sånt här blödigt hejdå-tjafs tar vi vid ett annat skede. nu tänkte jag läsa mig nåt kapitel eller två i min nya favvo-bok "Stalker"... tror ni jag vågar?
 

2015

nytt år har jag hört. 2015. har bestämt att det jävlar ska gå till historien som ett av de bättre. dock har jag även bestämt, efter mycket eftertänksamhet, att mitt nya år börjar imorgon.. inte idag. ja så får det bli. 2015 startar imorgon, taggad as fuck!
 
mitt jullov hittills har varit bäst och sämst. det har varit tokfint att vara hemma. fira jul med familj och släkt, träffa vänner och bara njuta. ett plus i kanten är också att det har varit extremt kallt (vänta... det positiva kommer) och snön har faktiskt fått ligga kvar. OCH det har varit soligt dessutom... hur flummig låter jag inte men tokmysigt att vädret för en gångs skull var riktigt juligt. mitt jullov har trots allt detta varit sämst. jag har haft plugg som hänger över mig och som gjort att jag inte har kunnat slappna av alls. det suger. nu är det en vecka kvar till tentan, och 8 dagar kvar till seminariet och jag har aldrig känt mig mer frustrerad. (och då har jag ändå småpanik inför varje tenta..) börjar till och med fundera på att skita i allt, då jag ändå kommer att börja plugga i Uppsala istället. vi får se vad CSN tycker om den saken, he he. 
 
 
en årsresumé kommer... kanske. om jag orkar, någon gång hehe. här får ni iallafall en go bild från gårdagens nyårsfirande. selfie-stick kan vara den bästa uppfinningen ever har jag börjat inse. fint hade vi det iallafall, och som sagt så är det ett nytt år... med början imorgon. woho, bring it!