sunday funday

I veckan hade jag träningsvärken från helvetet.. tro mig, idag har jag nog baksmällan från hell istället. får jag välja så föredrar jag nog det första alternativet. alla gånger. men vafan, vi hade brutalt kul igår så det får vara värt det. så fantastiskt kul med lagfest igen. det var verkligen inte igår! 



 
har dessutom helt ledig helg. både lördag och söndag, himla uppskattat! dock är ju lördagen redan slut och den här dagen kommer förmodligen gå i rekordfart den med... har en pain-vecka framför mig då jag jobbar 6 av 7 dagar. och måste dessutom hinna med lite secrets med tanke på att det är någon som fyller finsiffra snart.. men vet ni vad? nästa tisdag drar jag och mina favoritpersoner till New York, hur kuuuul??! kan knappt fatta att det verkligen är dags!  

måndag... vad hände med vädret?

Gooood mornin' all you beautiful sunshine's out there!

kul väder inte sant? det här är ju en dag då förmodligen hälften av befolkningen vill ligga hemma i soffan, kolla på film och käka nåt gott. let's face it... måndag... OCH det verkligen spöregnar ute. lovelyyyy. blev väckt av min otroligt mesiga (men ack så oemotståndliga) svartvita katt. jag blev arg först, men det var nog lika bra - för nu har jag hunnit mysa ner mig i soffan med lite gofrukost och kollat på tv. ska snart göra mig i ordning för jobbet.

kan ju berätta lite om min helg. eller ja... vår fredag åtminstone (resten av helgen har jag spenderat på Arlanda.. inte mycket att hänga i julgranen) hur som helst, jag och fam-bamen var ju på musikal i fredags. det började med att jag och karlarna träffades på Corner innan vi tog fintåget till huvudstaden. vi mötte upp de andra där och åkte ut till djurgården där vi hade bokat bord på Ulla Winbladh. vill ni veta hur underbart det var att bli serverad? det var sjukligt nice. och maten var helt fantastisk och vädret svek oss definitivt inte heller! för att inte tala som servitören som var oooootroliiigt trevlig .. :)

tja nu var ju faktiskt inte resturang-besöket det som skulle vara höjdpunkten denna kväll, utan det var ju faktiskt musikaldags också. SPÖK var på schemat denna kväll. riktigt rolig måste jag säga. den var lite småseg stundtals, men vilka skådespelare!! vi skrattade hejvilt så den var helt klart godkänd! det var dessutom riktigt kul att få gå på premiär också. vi fick välkomstdrinkar och såg en hel del celebs hihi. (btw, vi satt så nära scenen att jag praktiskt taget kunde ta på Måns Zelmerlöw om jag hade velat... men det ville jag såklart inte -daah!)


vilken härlig dag, lalalala

ja det får man väl ändå lov att säga. fredagen den 13. jag är ledig, fick sova tills jag vaknade, tydligen har KC brunnit. ja, en helt vanlig ledig fredag - inte sant?

började i alla fall med en morgonprommis. så underbart väder det är, fortfarande. sensommaren håller i sig, så skönt. trots det så kan jag inte hjälpa att det faktisikt ska bli lite lite mysigt med höst. tända lite ljus, mysa ner sig under filten... eller ja, den bittra sanningen är ju faktiskt att jag kommer vara instängd på Arlanda större delen av tiden. men det är ju fascinerande i sig det med?
 
den här dagen hade jag faktiskt inte "måsten" som jag alltför ofta känner när jag är ledig. efter promenaden och bästa målet på dagen så kände jag att "nej, jag ska bara ta en slappdag idag." hittills har det verkligen blivit så. jag gick in till min favorit-tant i hela världen och pratade och pratade... 2 timmar senare insåg jag att det var dags för lite lunch och har nu käkat en skinksallad. för att återgå till min favorit-tant så är jag så glad att jag har henne. min älskade mormor. hon har varit med om så mycket, skulle man få henne att börja prata om sitt liv hade hon mer än gärna hållit låda i flera timmar i sträck. konstigt nog så är den där 87-åriga damen en av mina bästa vänner. låter det knasigt? nä.. det är trots allt 66 år emellan oss men hon vet det mesta om mig. en sån relation är jag glad att jag har med min mormor. visserligen tar jag henne alldeles för mycket för givet, och under mina 21 år är jag så van att ha henne nära mig att hon får kanske se min dåliga sida lite för många gånger än vad hon har behövt. jag är henne evigt tacksam för allt hon gör och har gjort för mig, mina syskon, mina kusiner och föräldrar. och att se henne så tacksam över att ha oss, det är rätt trevligt. hon inser ganska rejält att she's one hell of a lucky lady när hon ser till det stora hela. en mer älskad kvinna i sina bästa år är svårt att hitta. älskade, käraste mormor <3

nu är det dags att stryka min farsgubbes skjorta så han blir fin ikväll. jävlar i min låda va jag ska njuta av att bli serverad med god mat! om en timme ska jag, brorsan och farsan dra oss ner mot Corner och ta oss en liten stänkare innan festligheter... you gotta love your folks!
 
 
 

ledig imorgon

nu ligger jag i min älskade säng. fötterna värker och ögonen svider. har jobbat min tredje dag den här veckan. att jobba 11-timmars pass kan vara så otroligt köttigt och pain och det är faktiskt svårt att förklara för folk som aldrig provat på det, än mindre provat på resturangbranschen i sig.. men jag har skrattat så mycket de här tre dagarna, och jag är så tacksam över de fina människor jag faktiskt får chansen att jobba med.

imorrn däremot ska jag njuta av min enda lediga dag. jag ska sova utan att klockan ringer (imorse hade jag en grupp levande alarm... mina kära kossor till grannar. snälla söta jag ber, inte imorrn..) och ska försöka hinna med lite träning och annat smått och gott. Kvällen ska jag spendera med min familj i huvudstaden. vi ska ut och käka och kolla på musikal. som jag längtat <3

är vi inte lika så säg? ;)