jag ska flytta hemifrån ...

... jajjemen! men tänkte göra som en cliff hanger typ. Coolt va? bra, det tycker jag med hihi. 


GODNATT!! 



Så fruktansvärt klok... den där Nalle Puh




Anna 21 år!!!









kära vän. din födelsedag är det idag. och jag vet att du imorse låg som en lite femårig flicka igen - lyssnade på tisslandes och tasslandet utanför dörren, låtsades sova och låtsades vara förvånad när päronen dina kom in och sjöng. ja min lilla födelsedagsälskande blondin. (Är det ens ett ord?) idag är det din dag. eller rättare sagt så är det faktiskt din helg som komma skall. vi ska fira så det står härliga till. 

vi har känt varandra forever. och vi om några har varit med om det mesta - utan att överdriva. och jag är så tacksam över att du finns i mitt liv. kan inte säga det nog för många gånger. faktiskt. du vet hur jag blir när jag ska förklara hur mycket människor betyder för mig. jag blir som en liten tönt. men du betyder obeskrivligt mycket för mig - det ska du veta. älskade människa. grattis återigen på din dag bästa du! <3 <3 

filosofier

long time no see... eller nåt. tja det var ju inte igår jag skrev. har väl bara tappat lite vad jag vill skriva (fastän jag har så sjukt mycket jag vill berätta och skriva av mig av) och får ett av mina många inslag av tanken "varför skriver jag blogg egentligen, och vilka läser? 

men jag måste skriva lite om min dag. eller om mina tankar idag. jag vaknade och ville bara sova kvar. magkatarren hade sagt sitt och hållit mig vaken inatt. vad är det med mig? dags att gå till doktorn? hur som helst så pallrade jag mig till jobbet. ville bara hem, lägga mig och sova och hinna med allt det jag måste göra innan helgen. men nej, såklart jag inte bara kan gå hem! det insåg jag såklart ganska snabbt.. men det har varit så blandade känslor idag. är jag trött på vardagen? är jag stressad över nya jobbet? om jag är. varför är det så att man vill vara bra på allt man lär sig på en gång? helt otroligt... måendet blev ju inte bättre av att det kom en person från proffice som skulle hälsa. fick jag fram mitt namn? nej såklart inte... och när kollegan lite försynt påpekar det så kommer tårarna. kämpar emot dom. får panik när telefonen ringer  och jag måste svara. - hur ska folk egentligen förstå? de flesta tar det med en nypa salt - tror att det inte är så farligt. "Men du stammar ju inte.." nähe okej, jag har bara låtsas i alla år i skolan. låtsas att det varit jobbigt att prata inför alla. träffa nya människor, varit rädd att vara mig skälv. såklart, jag har ju bara låtsas - för att det är kul... 

det är inte förrän jag skriver om det som jag inser hur upprörd jag blir, och hur mycket jag tar åt mig. fan. just i den här stunden blev allt för mycket. magkatarr, trötthet, less på stamningen, less på hur jag blivit med allt hets kring träning och allt därtill... kan man inte vara nöjd med den man är?

så slår det mig, i bilen påväg hem... kylan tränger sig på utanför, kyler ner vägarna. på radion höjer jag volymen till låten "tsunami" och allt kommer till mig. hur kan jag INTE älska mitt liv? låten får mig att längta till helgen. till att få fira bestie som fyller 21. att få umgås med mina älskade vänner. att det snart är dags för min favorittid på hela året. hur mycket jag älskar alla små saker som får mig att tänka på julen. ljuslyktor, dofter, musik, pepparkakor, julbestyr... allt som är så härligt fascinerande stressigt men ack så älskvärt. och där slår det mig - hösten är deprimerande i många stunder, jag vet att jag är en av de människor som har lätt att bli höstdeprimerade. men varför glömma hur bra man har det? hur fina människor man har omkring sig? hur mycket man älskar livet och borde lära sig älska sig själv.. för den man är. 




mycket nytt

har så ont i huvudet. så mycket ny information. så mycket siffror. jävlar i min låda. men kul var det ändå! 

ja, första dagen på nya jobbet! förhoppningsvis kommer jag trivas. svårt att säga efter en dag. det var som sagt mycket intryck.. 

skulle varit på handbollsträning om bön timme, men jag är helt slut. och huvudvärken är inte att leka med.. vet ni vad jag gjorde istället? jo köpte med mig godis för att ligga i soffan hela kvällen. det var fan inte igår så det får jag vara värd. imorrn är det nya tag igen. det börjar med gymmet tidigt imorgonbitti. kör bara kör! 



sån ångest

börjar nytt jobb imorgon
är egentligen inte speciellt nervös
nej, det är mest ångestkänsla som härjar
varför vet jag inte riktigt 
för att lämna en trygghet
ge sig ut i nåt nytt och okänt
att lämna något jag älskar 
något jag hatar
något jag kan spy på 
men samtidigt trivs så bra med

tro mig, resturangyrket är ingen livstid på
det är rent ut sagt ett pain-in-the-ass-jobb
men hur mycket man än får slita
och hur dumma i huvet folk kan vara 
så väger allt det goda upp det
men idag vad jag ledsen
fick till och med vända bort mitt huvud när chefen frågade hur jag mådde
jag tappar min trygghet
jag är mest rädd att det nya yrket inte passar mig
för vad än folk säger så tror jag att jag har en odiagnostiserad bokstavskombination
jajjemen
och på O'learys så får jag ut allt det
jag får springa runt i 11 timmar
vara mig själv
skoja med gäster 
skratta tills mina kollegor inte orkar med mig längre 

men nu jävlar! nu kör vi, fuck ångest. se det positiva - vilken erfarenhet. nu är det dags för nya utmaningar! 


förra året såg det ut såhär <3 

sista veckan på O'learys

klockan ringde imorse och jag snoozade som vanligt (måste bli sjukt mycket bättre på det där att gå upp på morgonen..) tanken var att jag skulle gå ut och gå, men när jag öppnade och kollade ut genom fönstret och både såg och hörde regnet smattra ner så drog jag mig istället i soffan med en kopp kaffe. blev en mysmorgon istället. 

går in på min tredje av trettonde arbetsdag idag. något jag inte berättat är att jag fått ett nytt jobb. allt gick sjukt fort och jag har haft mycket att tänka på. jag är inte van att känna mig så "eftertraktad" då det nya jobbet vill ha dit mig så fort som möjligt, samtidigt som O'learys är villiga att ge mig bättre tider än jag har idag. konstigt nog har det varit ett svårt val, eftersom jag faktiskt trivs väldigt bra uppe på Arlanda. men jag måste våga prova nåt nytt och ska därför börja på det nya jobbet imorgon. det är ett kontorsjobb uppe på schenker. innebär alltså mån-fre 8-17, vilket är en stor kontrast mot hur jag jobbar just nu. vad jobbet innebär kan jag berätta mer efter imorgon när jag provat på det. jag är spänd och förväntansfull, ska bli jättekul! 

det här innebär dock (eftersom jag vill göra alla till lags) att jag jobbar dubbelt veckan ut. 13 dagar jobb i sträck är något jag inte riktigt tänkt igenom, men det kommer nog ändå vara värt det i slutändan! jag har tampats länge nu med orutin i vardagen, så jag hoppas och tror att det här kan vara ett steg i rätt riktning! får se om jag stannar kvar på Arlanda lite som extra, skulle vara både kul och behövligt med extra pengar. får se vad bossen säger helt enkelt. 

annars då? mår rätt bra i livet just nu. har fina vänner och spännande utmaningar som väntar. har dessutom får sjuka jävla tatueringscravings!! går inte en sekund utan att jag bollar idéer med mig själv i huvudet... 

många som åker iväg nu i höst, då är jag så otroligt glad att den här tjejen är kvar och att vi har varandra.