vad ska jag hitta på?

jisses vad självgod jag är då. tror att alla vet vem jag är och vad jag ska göra för skit i London. kamma till dig bruden.. 
 
Jessica är mitt namn, 20 år osv osv. jag fick för mig att lilla Sverige var för litet för mig. (hur nu det går ihop, när jag knappt hittar till Kungsträdgården i Stockholm..) hmm.. hur som helst så är mitt lilla äventyr som jag har framför mig att jag ska åka till London och bo där i ett halvår. Jag kommer plugga engelska på en EF-skola. Bo kommer jag göra hos en värdfamilj, troligen med en annan random student. tjaa.. det var väl det - för att dra det hela ganska kort. Den 20 september flyger jag dig, och hittils är det bestämt att jag stannar till 9 mars nästa år. låter sjukt långt, eller hur? men månaderna bara flyger förbi, så rätt som det är så är jag hemma igen. 
 
 
idag har jag skickat in papper till CSN, och även lite andra papper angående skola och boende som man skulle skriva under. skriva autografer - i know my thing! har dessutom varit till Tele2 och frågat lite dumma frågor om telefonen. om jag ska låsa upp den för att kunna ha ett engelskt simkort när jag är där, eller hur jag ska göra osv... blev lite smygkär i killen som hjälpte mig dessutom, så typiskt mig.. frågade jag säkert onödigt många dumma frågor enbart för att vara kvar. word! 

dagens skörd av London news, inte alltför intressant eller hur? 

mindre än en månad kvar

ja men visst är det så. dagarna bara rullar förbi och 20 september närmar sig. läskigt. hur kommer märsta klara sig utan mig i ett halvår... tja det återstår att se. men innan ni vet ordet av är jag tillbaka för att rule the streets här hemma, (eller ja, iaf regera åkrarna här utanför i Odensala..). 
 
igår fick jag lite grejer hem på posten. det var bland annat information från skolan, lite papper som jag skulle fylla i om familjen jag kommer få bo med och papper från CSN som ska bli inskickade igen. jag kommer nämligen låna pengar av CSN för att kunna göra detta, så jag ska sätta mig in i det litegrann. (förmodligen blir det så att mamma sitter och förklarar för en empty brain som vanligt..) 
 
 

igår var jag även ute och gjorde lite ärenden. skönt och mysigt ibland att vara ledig samtidigt som mamma. vi tog en lunch och åkte sen och tittade lite. jag köpte bland annat en resväska (rosa och fin tihi) och även lite nya träningskläder samt smarta och nödvändiga grejer som jag garanterat kommer behöva. det är svårt att veta hur jag kommer bo och sådär innan jag fått kontakt med en familj. men det löser sig när det börjar närma sig. 
 
idag väntar annars en ledig dag med träning, tandläkaren (eeuk) och mys med världens bästaste frasse och bella. 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.